Worstwok

Ingrediënten

  • saucijsjes of bbqworstjes (1 per persoon)
  • krieltjes
  • ui in ringen
  • wokgroente naar keuze
  •  braad- en grilkruiden 
  • saucijsjes of bbqworstjes (1 per persoon),
  • krieltjes,
  • ui in ringen,
  • wokgroente naar keuze,
  •  braad- en grilkruiden 

Bereiding

  • Bak de saucijsjes langzaam gaar in een koekenpan. Laat ze daarna een beetje afkoelen en snijd ze in plakken. Doe de krieltjes in een koekenpan en bak ze rondom lekker bruin onder toevoeging van wat braad- en grillkruiden. Voeg daarna de worstplakjes weer toe evenals de wokgroenten. Wok nog even door, maar zorg er wel voor dat de groenten hun beet behouden en niet te slap worden. 

  • Een Pinot Gris uit de Elzas of een goede Côte du Rhone, eentje met wat body.

Terug naar boven