Surf & Turf Pizza met vis en chorizo
Surf & Turf Pizza met vis en chorizo
Ingrediënten
-
200 gram witvis (kabeljauw, zeebaars, wijting, schelvis)
-
100 gram Hollandse garnalen
-
2 kant-en-klare pizzabodems
-
75 gram chorizo, in plakjes gesneden
-
100 gram kaas, geraspt
-
handvol rucola
-
200 gram witvis (kabeljauw, zeebaars, wijting, schelvis),
-
100 gram Hollandse garnalen,
-
2 kant-en-klare pizzabodems,
-
75 gram chorizo, in plakjes gesneden,
-
100 gram kaas, geraspt,
-
handvol rucola
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.Beleg de pizza’s met de vis, chorizo en kaas.Schuif de pizza’s in de oven en bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar.
-
Bestrooi de pizza’s vlak voor het serveren met de rucola en Hollandse garnalen. Serveer direct.
-
Bekijk ook andere recepten