Springrolls met Japanse ketjap- en wasabisaus

Ingrediënten

  • 4 rijstvellen voor springrolls
  • 100 gram Bieze Taboulé oriental  salade  (1005204 1kg)
  • 100 gram wasabi mayonaise
  • 100 gram wortel
  • 100 gram komkommer
  • 100 gram mango
  • 100 gram avocado
  • 100 gram rode kool
  • 25 gram Wasabi Saus Bieze  (1009729)
  • 25 gram Japanse Ketjapsaus Epos (08090K5.50)
  • 4 rijstvellen voor springrolls,
  • 100 gram Bieze Taboulé oriental  salade  (1005204 1kg),
  • 100 gram wasabi mayonaise,
  • 100 gram wortel,
  • 100 gram komkommer,
  • 100 gram mango,
  • 100 gram avocado,
  • 100 gram rode kool,
  • 25 gram Wasabi Saus Bieze  (1009729),
  • 25 gram Japanse Ketjapsaus Epos (08090K5.50)

Bereiding

  • Snijd de avocado in stukjes en de komkommer, wortel, mango en rodekool julliene. Zet een ondiepe schaal met warm water klaar. Dompel hierin een rijstvel helemaal onder en leg het op een schone snijplank. Het vel is nog wat hard, maar wordt zacht als je het belegt met de de gesneden groente en Bieze Taboulé salade. Vouw dan de onderkant van het rijstvel zo strak mogelijk over de vulling, rol een slag tot de helft, houd stevig vast en klap de zijkanten naar binnen. Rol de springroll verder op en maak de rest van de springrolls. 

  • Serveer de Japanse Ketjapsaus en de Wasabi Saus er apart bij.

Terug naar boven