Spijkerman’s filet-pakketjes met venkel

Ingrediënten

  • 1000 gram varkensfilet (livar filet met een randje vet)
  • 80 gram Bistro Kruidenolie Venkel-tijm (07247)
  • 200 gram roomkaas
  • 300 gram venkelworst
  • 1000 gram varkensfilet (livar filet met een randje vet),
  • 80 gram Bistro Kruidenolie Venkel-tijm (07247),
  • 200 gram roomkaas,
  • 300 gram venkelworst

Bereiding

  • Snijdt de livar filet in lapjes, vervolgens de lapjes insnijden. Marineer met de Bistro Kruidenolie Venkel-tijm. Vul de filetlapjes met lange plakken gesneden venkelworst en roomkaas. Vouw ze dicht en zet ze vast met een prikker. Omwikkel de pakketjes met een lange plak venkelworst. Garneer deze vervolgens met een toefje roomkaas uit een spuitzak en bestrooi eventueel met fijn gesneden venkel ter decoratie.

  • Uit de oven zijn deze pakketjes het lekkerst. Verwarm de oven op circa 160 graden en gaar de venkelpakketjes gedurende 25 tot 30 minuten.

Terug naar boven