Snijd de groenten in reepjes en marineer deze in de BKO Culinair. Grill de groenten in steamer/oven 5 minuten op 180C. Laat deze snel afkoelen. Leg de gegrilde groenten (+/- 100 gram) op het alu sleetje. Marineer de scholfilets met Valencia marinade en rol deze op. Snijd de filet opgerold in 4 stukjes en leg (met gesneden kant naar boven) deze op de gegrilde groenten. Per sleetje 4 stuks.
Snijd van een schijf sinaasappel driehoekige stukjes en plaats de in het midden van elk rolletje. Decoreer met ‘druppels’ tricolore tapenade per scholfilet rolletje.
Gaar het braadsleetje af in een voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten op 180 graden. Dit gerecht kan ook op de barbecue met een deksel. Indien deze niet aanwezig is kunt u ook aluminium folie over het schaaltje heen vouwen.
Recept van De Volendammer Visspecialist uit Amstelveen | Foto: VanVlietFotografie