Roodbaarsfilet met courgettespaghetti
Roodbaarsfilet met courgettespaghetti
Ingrediënten
-
4 stukjes roodbaarsfilet met huid, circa 120 gram per stuk
-
1 eetlepel olijfolie
-
2 tenen knoflook, kleingesneden
-
2 courgettes, in heel dunne repen
-
2 tomaten, zaadlijst verwijderd en in reepjes gesneden
-
2 eetlepels zwarte olijven
-
Zout
-
4 stukjes roodbaarsfilet met huid, circa 120 gram per stuk,
-
1 eetlepel olijfolie,
-
2 tenen knoflook, kleingesneden,
-
2 courgettes, in heel dunne repen,
-
2 tomaten, zaadlijst verwijderd en in reepjes gesneden,
-
2 eetlepels zwarte olijven,
-
Zout
Bereiding
-
Verhit de olie in een pan en bak de roodbaarsfilet 1 minuut, draai hem dan op de huidkant en laat hem op klein vuur in 10 minuten gaar worden, bestrooi met zout.
-
Snijd de repen courgettes in dunne slierten.
-
Bak in een andere pan de knoklook kort even aan, schep er de tomaat, olijven en courgette door en bak nog 1 minuut.
-
Verdeel de courgettespaghetti over 4 borden, leg er de roodbaarsfilet op en giet het oliemengsel uit de pan erover.
-
Recept uit boek 'Heerlijk Hollands' van Caplan Publishing BV
Bekijk ook andere recepten