Italiaanse Tortellini Vegetariana

Ingrediënten

  • Voor 10 porties
  • 3 zakjes Grand’Italia Tortellini ai Funghi (met champignonvulling) (zakjes van 250 gram per stuk)
  • 3 potjes Grand’Italia Broccoli saus (potjes van 260 gram per stuk)
  • 120 gram Grand’Italia Polpabella (verse stukjes tomaat)
  • 100 gram geroosterde pijnboompitten
  • Voor 10 porties,
  • 3 zakjes Grand’Italia Tortellini ai Funghi (met champignonvulling) (zakjes van 250 gram per stuk),
  • 3 potjes Grand’Italia Broccoli saus (potjes van 260 gram per stuk),
  • 120 gram Grand’Italia Polpabella (verse stukjes tomaat),
  • 100 gram geroosterde pijnboompitten

Bereiding

  • De Nederlander ontdekt meer en meer de Italiaanse keuken, die bekend staat om zijn variatie, kleurrijkheid en eenvoudige bereidingswijze. Italië en pasta’s zijn bijna synoniem. De Italianen zijn ongekend creatief met deegwaar en sauzen.

  • Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en ze gereed. Rooster de pijnboompitten goudgeel.

  • Breng water met wat zout aan de kook. Voeg de tortellini aan het kokende water toe en kook ze gaar in 12 - 15 minuten. Verwarm de Broccoli saus. Meng de stukjes tomaat pas op het laatste moment door de hete saus en warm ze slechts kort met. Laat de tortelline uitlekken, meng de saus en de pijnboompitten er door. Daarna afkoelen en in de koelcel door laten koelen.

  • Presenteer deze vegetarische tortellini in een zwarte schaal in de toonbank . Presenteer dit product ook in 1-vaks oven -of magnetronbakjes met 300 a 400 gram vegetarische tortellini.

  • Bakje in oven of magnetron verhitten volgens de gebruiksaanwijzing van de apparatuur. Of het gerecht op een bord verwarmen in een voorverwarmde oven van 80°C gedurende 30 minuten. Het product moet door en door verhit zijn. Heerlijk met een pasta of aardappelpuree met bijpassende groenten.

Terug naar boven