Pasta Carbonara Kip
Ingrediënten
-
1600 gram Kaasroomsaus (08063K)
-
1250 gram ongezouten gekookte pasta bijv. Penne (500 gr gedroogd)
-
600 gram gerookte kipfilet
-
600 gram gebraden kiprollade
-
300 gram bosui in smalle ringen
-
200 gram bacon blokjes
-
150 gram diepvries doperwten
-
1600 gram Kaasroomsaus (08063K) ,
-
1250 gram ongezouten gekookte pasta bijv. Penne (500 gr gedroogd) ,
-
600 gram gerookte kipfilet ,
-
600 gram gebraden kiprollade ,
-
300 gram bosui in smalle ringen,
-
200 gram bacon blokjes,
-
150 gram diepvries doperwten
Bereiding
-
Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de doperwten en bosuiringen de laatste drie minuten mee. Snijd de gerookte kipfilet en de gebraden kiprollade in reepjes van 7 mm. Bak de bacon blokjes 8 minuten in de oven op 180 °C. Koel alle ingrediënten terug en meng ze met de kaasroomsaus. Tip: lekker bij een Italiaanse salade!
-
Bekijk ook andere recepten