Pasta Carbonara Kip

Ingrediënten

  • 1600 gram Kaasroomsaus (08063K) 
  • 1250 gram ongezouten gekookte pasta bijv. Penne (500 gr gedroogd) 
  • 600 gram gerookte kipfilet 
  • 600 gram gebraden kiprollade 
  • 300 gram bosui in smalle ringen
  • 200 gram bacon blokjes
  • 150 gram diepvries doperwten
  • 1600 gram Kaasroomsaus (08063K) ,
  • 1250 gram ongezouten gekookte pasta bijv. Penne (500 gr gedroogd) ,
  • 600 gram gerookte kipfilet ,
  • 600 gram gebraden kiprollade ,
  • 300 gram bosui in smalle ringen,
  • 200 gram bacon blokjes,
  • 150 gram diepvries doperwten

Bereiding

  • Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de doperwten en bosuiringen de laatste drie minuten mee. Snijd de gerookte kipfilet en de gebraden kiprollade in reepjes van 7 mm. Bak de bacon blokjes 8 minuten in de oven op 180 °C. Koel alle ingrediënten terug en meng ze met de kaasroomsaus. Tip: lekker bij een Italiaanse salade!

Terug naar boven