Indiase kalkoen met yoghurt

Ingrediënten

  • 1 kg winkelklare kalkoenfilet, in blokjes gesneden
  • 1 kg sperziebonen, in stukjes gesneden
  • 400 gr fijngesnipperde uien
  • 60 ml olijfolie
  • 4 blikjes Kormassaus
  • 5 dl volle yoghurt
  • 200 gr geschaafde amandelen
  • 60 gr gemalen kokos
  • 3 gr witte peper
  • 10 gr keukenzout
  • 5 dl water
  • 1 kg winkelklare kalkoenfilet, in blokjes gesneden,
  • 1 kg sperziebonen, in stukjes gesneden,
  • 400 gr fijngesnipperde uien,
  • 60 ml olijfolie,
  • 4 blikjes Kormassaus,
  • 5 dl volle yoghurt,
  • 200 gr geschaafde amandelen,
  • 60 gr gemalen kokos,
  • 3 gr witte peper,
  • 10 gr keukenzout,
  • 5 dl water

Bereiding

  • Sperziebonen met zout in ca. 10 minuten beetgaar koken. Ui in olie ca. 5 minuten bakken. Kalkoen blokjes toevoegen en ca 5 minuten meebakken.

  • Kormasaus, yoghurt en 5 dl water erdoor roeren en ca. 15 minuten laten stoven. Sperziebonen, amandelen en kokos toevoegen en alles even aan de kook laten komen. Snel afkoelen en in de koelcel geheel laten doorkoelen.

Terug naar boven