Maak de groenten schoon en snijd ze zoals beschreven. Weeg daarna alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed.
De olijfolie heet laten worden in een passende stoofpan en het vlees goed aanbraden. Zout, peper, paprikapoeder, ui toevoegen. Even laten bakken en de tomatenpuree, en laurierblad toevoegen. Overgieten met de bouillon en 2 uur zachtjes laten stoven tot het vlees zacht is. Met de maïzena de saus binden. De feta met een vork fijnmaken en over de goulash strooien. Even doorroeren. Af laten koelen en in de koelcel geheel laten doorkoelen
Presenteer het gerecht in witte of zwarte schalen in de toonbank, met eventueel gekookte rijst er apart bij. Of het gerecht in oven of magnetron bakjes presenteren.
Verhitten kan in de magnetron volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit het gerecht in pannetjes, op middelhoog vuur zeker 15 minuten verwarmen voorzichtig omroeren (in een oven van 150 graden gaat gemakkelijker tot het gerecht door en door warm is). Verhit de rijst in een pannetje op het vuur bij matige hittebron eventueel wat boter of olie om de rijst wat smeuïger te maken. Borden goed voorverwarmen en op de borden serveren.
Foto: ©Dani Vincek/Shutterstock.com