Mini quiches met paprika

Ingrediënten

  • Kant-en-klaar blader– of korstdeeg van 3 mm dik
  • 600 gram rode paprika
  • 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 150 gram melk
  • 150 gram slagroom
  • 4 eieren
  • Kant-en-klaar blader– of korstdeeg van 3 mm dik,
  • 600 gram rode paprika,
  • 100 gram geraspte Parmezaanse kaas,
  • 150 gram melk,
  • 150 gram slagroom,
  • 4 eieren

Benodigheden

  • 10 taartvormpjes van 8 cm Ø (diameter)

Bereiding

  • Steek/druk met een vorm 10 rondjes met een diameter van 8 centimeter uit het bladerdeeg, wrijf de taartvormpjes in met olie en bekleed de vormpjes met deeg.

  • Snijd de paprika in kleine blokjes en verdeel de blokjes paprika over de 10 quichevormen en strooi er Parmezaanse kaas over.

  • Klop melk, room en eieren door elkaar en schenk het mengsel over de vulling.

  • De gevulde quiches afbakken in een voorverwarmde oven van 190˚C in 20 minuten tot ze goudbruin zijn.

Terug naar boven