Kalkoenreepjes in tacoschelp

Ingrediënten

  • 6 tacoschelpen
  • 200 gram kalkoenfilet 
  • 1 gesnipperd ui
  • 1 eetlepel tacokruiden 
  • ijsbergsla 
  • tomaten
  • komkommerboter of olie 
  • eventueel geraspte kaas 
  • Mexicaanse salsasaus 
  • 6 tacoschelpen,
  • 200 gram kalkoenfilet ,
  • 1 gesnipperd ui,
  • 1 eetlepel tacokruiden ,
  • ijsbergsla ,
  • tomaten,
  • komkommerboter of olie ,
  • eventueel geraspte kaas ,
  • Mexicaanse salsasaus 

Bereiding

  • Snijd de kalkoen in smalle reepjes. Verhit de boter in een wok en bak ze met de ui en tacokruiden in een paar minuten gaar. Verwarm de taco-schelpen in de oven en beleg ze met en een blaadje goed uitgelekte ijsbergsla. 

  • Snijd de sla in smalle reepjes, wassen en goed uitslaan. Snijd de tomaten in kleine stukjes en de komkommer in dunne plakjes. Schep alles in de verwarmde taco en strooi er eventueel geraspte kaas overheen. Serveren met de salsasaus. 

  • Rosé of een biertje

Terug naar boven