Kebab van varkensvlees

Ingrediënten

  • Winkelklare magere blokjes varkensvlees van de boven bil,100% afgevliesd, in blokjes van 2,5 x 2,5 cm gesneden
  • Zilveruitjes uit glas, goed laten uitlekken
  • MARINADE PER 1 KILOGRAM VLEES
  • 500 gr heldere honing
  • 500 ml rode wijnazijn
  • 140 ml sojasaus, zoute
  • 140 ml Worcestershiresaus
  • 50 ml Sesamolie
  • Geraspte schillen van 3 sinaasappelen
  • Winkelklare magere blokjes varkensvlees van de boven bil,100% afgevliesd, in blokjes van 2,5 x 2,5 cm gesneden,
  • Zilveruitjes uit glas, goed laten uitlekken,
  • MARINADE PER 1 KILOGRAM VLEES,
  • 500 gr heldere honing,
  • 500 ml rode wijnazijn,
  • 140 ml sojasaus, zoute,
  • 140 ml Worcestershiresaus,
  • 50 ml Sesamolie,
  • Geraspte schillen van 3 sinaasappelen

Benodigheden

  • Metalen of houten pennen

Bereiding

  • Weeg alle ingrediënten nauwkeurig af. Meng alle ingrediënten in een bak. Doe de blokjes vlees er bij, dek af met een folie en laat trekken (marineren) gedurende 8 uur of een nacht in de koelcel.

  • Laat de blokjes vlees in een vergiet goed uitlekken en rijg om en om vlees en zilver uitjes aan de pennen.

  • Presenteer deze kebabs op een mooie schaal in de toonbank met prijs en naamaanduiding, zorg ervoor dat er altijd een schone vleestang bij is en dat de schaal goed gevuld is.

Terug naar boven