Drumsticks

Ingrediënten

  • 4 kippenpoten 
  • 4 eetlepels honing
  • scheutje ketjap
  • 1 eetlepel knoflookpoeder
  • snufje ketoembar
  • snufje gemberpoeder
  • citroensap 
  • zout en peper
  • olijfolie.
  • 4 kippenpoten ,
  • 4 eetlepels honing,
  • scheutje ketjap,
  • 1 eetlepel knoflookpoeder,
  • snufje ketoembar,
  • snufje gemberpoeder,
  • citroensap ,
  • zout en peper,
  • olijfolie.

Bereiding

  • Was de drumsticks in citroensap en laten ze uitlekken. Maak een marinade van knoflook, ketjap, honing, gember, ketoembar, zout en peper. Laat de boutjes een paar uur staan en gril ze dan boven de hete kolen op de barbecue na ze even met olijfolie te hebben ingesmeerd. Bak ze ongeveer 25 minuten. Serveren met sauzen naar keuze. 

  • Chardonnay , Côtes de Provence, Côtes de Roussillon, Macon-Villages, Pinot gris, Rose d'Anjou Vin de pays d'Oc 

Terug naar boven