Argentijnse biefstuk

Ingrediënten

  • kogelbiefstuk
  • peterselie
  • 2 knoflookteentjes 
  • Argentijnse kruidenmix 
  • wijnazijn
  • olijfolie 
  • kogelbiefstuk,
  • peterselie,
  • 2 knoflookteentjes ,
  • Argentijnse kruidenmix ,
  • wijnazijn,
  • olijfolie 

Bereiding

  • Giet de olie in een kom en voeg daar de bovengenoemde ingrediënten aan toe. Voor het mooiste resultaat hak je de peterselie en plet je de teentjes knoflook. Laat deze marinade een paar uur staan zodat de smaken mooi tot hun recht komen.

  • Smeer de biefstukken in met de marinade en laat deze minstens een uur intrekken. Bak de biefstukken daarna om en om in een paar minuten. Voor mooi rauw is 2 minuten per kant voldoende voor meer doorbakken is meer tijd nodig.

  • Serveren met een lekker frisse salade en gepofte aardappel of frieten. 

  • Stevige Cabernet, Zinfandel, Bairrada, (Crozes-) Hermitage, Cornas, Barolo, Cote de Nuits . Op de barbecue: met bier of rosé. 

Terug naar boven