Kruidendip met kokosolie

Ingrediënten

  • 40 ml kokosolie
  • 2 gr fijngehakte ui
  • 1 gr fijngehakte knoflook
  • 1 gr verse fijngehakte basilicum
  • 1 gr verse fijngehakte oregano
  • 1 gr rode paprika
  • 2,5 gr zeezout
  • 1 snufje cayennepeper
  • 40 ml kokosolie,
  • 2 gr fijngehakte ui,
  • 1 gr fijngehakte knoflook,
  • 1 gr verse fijngehakte basilicum,
  • 1 gr verse fijngehakte oregano,
  • 1 gr rode paprika,
  • 2,5 gr zeezout,
  • 1 snufje cayennepeper

Bereiding

  • Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed. Doe alle ingrediënten in een steelpan met dikke bodem en verwarm zachtjes het geheel. De bedoeling is niet het mengsel aan de kook brengen, maar gewoon het geheel opwarmen zodat de smaken zich vermengen.

  • Een lekker hapje op toast of bij de pasta.

Terug naar boven