Gevulde kastanjechampignons

Ingrediënten

  • 500 gram grote kastanjechampignons
  • 5 el tuinkruiden (bijvoorbeeld een mengsel van bladpeterselie)
  • 1 ei
  • 150 gram fetakaas
  • 1 klein pakje Boursin
  • 15 ml olijfolie
  • ¼ rode paprika
  • 500 gram grote kastanjechampignons,
  • 5 el tuinkruiden (bijvoorbeeld een mengsel van bladpeterselie),
  • 1 ei,
  • 150 gram fetakaas,
  • 1 klein pakje Boursin,
  • 15 ml olijfolie,
  • ¼ rode paprika

Bereiding

  • Verwijder de steeltjes van de paddenstoelen. Hak ze samen met de kruiden fijn. Scheid het ei in dooier en eiwit. Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel de fetakaas en meng er de kruiden en de Boursin door. Roer er de eierdooier door. Klop het eiwit stijf en schep het door het kaasmengsel. Vul de paddenstoelenhoeden met dit mengsel en zet ze in een met olie bestreken ovenschaal of op de bestreken bakplaat. Schuif ze circa 20 minuten in de oven en garneer met reepjes rode paprika.

  • Serveer warm als borrelhapje in papieren muffinvormpjes.

Terug naar boven