Pindakokospasta

Ingrediënten

  • 100 gr pinda’s, zonder zout
  • 100 gr amandelen, zonder zout
  • 100 gr cashewnoten, zonder zout
  • Kokosolie naar behoefte *
  • * Extra vierge kokosolie is vloeibaar vanaf 25 graden en perfect smeerbaar als boter tussen de 10 en 25 graden.
  • 100 gr pinda’s, zonder zout,
  • 100 gr amandelen, zonder zout,
  • 100 gr cashewnoten, zonder zout,
  • Kokosolie naar behoefte *,
  • * Extra vierge kokosolie is vloeibaar vanaf 25 graden en perfect smeerbaar als boter tussen de 10 en 25 graden.

Benodigheden

  • Staafmixer
  • Goed afsluitbare jampot

Bereiding

  • Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed. Maal de noten fijn maar niet tot poeder(grove peper). Voeg zoveel kokosolie toe tot men een smeuïge pasta heeft.

  • Meng (niet met de staafmixer) het geheel tot een goede verdeling tot een pindakokospasta, en je hebt een heerlijk en snel klaar hapje en broodbeleg.

Terug naar boven