Voor elke gelegenheid zijn deze amusehapjes te gebruiken. U verrast met deze zelf gemaakte gezonde hapje uw gasten. Ik heb hapjes samengesteld, die alleen niet fantastisch smaken, maar ook nog heel gezond zijn
Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed.
De Ciabatta sneetjes met een schuit lijnolie begieten en met een kwartje uitstrijken, daarna de sneetjes op een bakplaat leggen en in een voor verwarmde oven van 100˚C ca. 15 minuten licht roosteren.
Schil de aardappelen en kook ze gaar. De nog warme aardappelen met een vork in een passende schaal fijn drukken en met de lijnolie romig roeren (het kan zijn dat u iets meer lijnolie moet gebruiken, licht aan de aardappelen). Nu de zalm blokjes en de fijn gehakte dille onder de aardappelmassa mengen, met zout en peper eventueel op smaak brengen.
Op de geroosterde Ciabatta met ca. een eetlepel aardappel/zalm beleggen.
Foto: © Viktor1/Shutterstock.com