Gerookte forelspread

Ingrediënten

  • 4 gerookte forelfilets
  • 100 gr Mon Chou, op kamertemperatuur
  • 15 gr Mierikswortel (uit een potje)
  • 125 ml yoghurt
  • 10 gr fijngehakte dille
  • Citroensap
  • Zeezout en peper uit de molen
  • 4 gerookte forelfilets,
  • 100 gr Mon Chou, op kamertemperatuur,
  • 15 gr Mierikswortel (uit een potje),
  • 125 ml yoghurt,
  • 10 gr fijngehakte dille,
  • Citroensap,
  • Zeezout en peper uit de molen

Bereiding

  • Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed.

  • Pureer de forelfilets met de Mon Chou en de mierikswortel in een foodprocessor. Laat de machine draaien tot het mengsel glad is. Roer de yoghurt en de dille door het forelmengsel en breng de spread op smaak met wat citroensap, zeezout en peper.

  • Bewaar de spread in een spuitzak met een kartelmondstuk en spuit de spread in snackcups of uitgeholde tomaatjes.

Terug naar boven