17-september-2016 | Door: Gerhard Kwak
Hofleveranciers brood- en banketbakkerij

Hofleveranciers brood- en banketbakkerij

Om 'Hofleverancier' te mogen worden is het niet nodig dat je aan het Koninklijk Huis levert. Er zijn zelfs verschillende leveranciers die aan het Koninklijk Huis leveren maar toch geen Hofleverancier  zijn. Om het predikaat te mogen voeren moet je als ondernemer aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo moet je minimaal 100 jaar bestaan en dat ook kunnen bewijzen, als ondernemer moet je je zowel plaatselijk als regionaal onderscheiden van de concurrentie en je moet, zowel economisch als juridisch, van onberispelijk gedrag zijn. Het predikaat is een visitekaartje voor de ondernemer en staat voor een solide en lange bestaansgeschiedenis. Een Hofleverancier is herkenbaar aan een uithangbord met het bovenstaande logo. 

Bakker Hilvers

Blankenweg 36a
6827 BW Arnhem
Tel. 026-3644141

Bakker Hilvers is Arnhems oudste bakkersbedrijf en nog altijd een familiebedrijf. De geschiedenis van de bakkerij gaat terug tot 1767. In dat jaar begon bakker Stakebrand zijn eigen bakkerij in Arnhem. Hij kocht voor 45 gulden een pand in de binnenstad van Arnhem met een oven in de kelder en trad toe tot het gilde van 'Brouwers en Backers". De huidige directie bestaat uit Aike, André en Wilma Hilvers. De bakkerij en het kantoor zijn gevestigd aan de Blankenweg in Arnhem. Inmiddels zijn er 14 winkelfilialen: 10 in Arnhem, 1 in Velp, 1 in Huissen, 1 in Rheden en 1 in Duiven. Er werken ruim 100 mensen bij Bakker Hilvers.

Bakkerij Extra

Dorpstraat 37
6365 BH Schinnen

Tel. 046-4431337

Bakkerij Extra is een echt familiebedrijf dat gevestigd is Schinnen sinds 1909. Het hele gezin helpt mee in het bedrijf. Momenteel staat de 4e generatie, Frans en Helma Extra, aan het roer en het is de bedoeling dat dochter Maxime de familietradities gaat voortzetten. Frans groeide op in het familiebedrijf en volgde een opleiding tot brood- en banketbakker. Helma heeft met haar achtergrond als voedingsdeskundige een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van nieuwe producten. In de bakkerij wordt iedere dag vers gebakken. De geur van verse broodjes en brood komt je tegenmoet en de vlaaien gaan rechtstreeks, warm uit blik de toonbank in. Ze maken zoveel mogelijk gebruik van lokale producten, omdat ze willen weten waar onze grondstoffen vandaan komen.

Bakkerij ten Napel

Langestraat 113, 
7891 GH Klazienaveen
Tel. 0591-312362

De Ten Napel winkels zijn gevestigd in Klazienaveen, Schoonoord, Exloo en Borger. Alle producten gaan direct uit de bakkerij de winkel in. Alle producten worden elke dag vers vervaardigd. Ten Napel staat voor ambacht, kwaliteit en service. Ze staan graag dicht bij de klant en brengen zo hun passie en liefde voor het bakkersvak over. In de winkels kun je dan ook altijd terecht voor vragen over de producten die verkocht worden.

Brood- en banketbakkerij Out & Zoon

Kerkstraat 1
1191 JB Ouderkerk a/d Amstel

Tel. 020-4961232

Sinds voorjaar 2012 is de historische bakkerij uitgebreid met een tearoom. Vanaf het intieme terras aan het water heb je prachtig uitzicht op de Korte Brug en de Amstel. Vrijdag 28 september 2018 ontving bakker Hans Out uit handen van een vertegenwoordiger van Beko de prijs voor ‘Lekkerste gevulde speculaas van de provincie Noord-Holland 2018’. Het team van Bakker Out bestaat uit ambachtelijke bakkers, creatieve patissiers, enthousiast winkelpersoneel en gastvrije medewerkers in de lunch- en tearoom.

Banketbakkerij Jullens

Oude Schans 9
9934 CM Delfzijl

Tel. 0596-613573

Bakkerij Jullens werd in 1900 opgericht en is in de loop van de jaren een begrip geworden in Delfzijl.. Ze bieden producten op basis van recepten die al meer dan 100 jaar oud zijn. Toch blijven ze steeds weer op zoek naar nieuwe lekkernijen die ze met plezier en liefde maken.

Banketbakkerij Boonstra

Zuiderbuurt 38
9203CX Drachten
Tel. 0512-512 266

De banketbakkerij kent een lange geschiedenis, ze behoren tot een van de oudste bedrijven van Friesland! Zo werd het bedrijf al opgericht in 1784 door Engbert Jan van der Meulen. Ze begonnen als kleine dorpsbakkerij en hebben zich in latere jaren gespecialiseerd in banket. De huidige eigenaren, Erik en Marianne Hofstede, hebben het bedrijf in 1997 overgenomen van de familie Boonstra. Hierna is het bedrijf grondig gemoderniseerd, wat al direct in 1998 resulteerde in het HACCP-certificaat voor de bakkerijbranche. In 2002 is tenslotte de hele winkel verbouwd en opnieuw ingericht en tevens uitgebreid met een gezellige tearoom.

Bakkerij Andringa

Hoofdstraat 66, 
9001 AN Grou
Tel. 0566-621570

Meer dan anderhalve eeuw is bakkerij Andringa een begrip in Grou en wijde omgeving. Iedere dag bakken hun bakkers heerlijk vers brood en banket. Voor een eenvoudige broodmaaltijd tot een uitgebreide lunch of brunch. Hun ruime assortiment brood en broodjes biedt de consument volop keus. Met hun variatie in banket en koek wordt ieder feest een echt feest. Bovendien is een deel van hun producten in een feestelijke verpakking een smakelijk cadeau.

Bakkerij- Chocolaterie Looijenga

Berg en Dalseweg 90
6522 BP Nijmegen
Tel. 024-322177

Banketbakkerij-Chocolaterie Looijenga is sinds 1830 een begrip in en rond Nijmegen. Sinds 1994 staat Goos Jan Looijenga aan het roer van de Banketbakkerij-Chocolaterie. Zijn filosofie om het lekkerste banket te maken, is simpel. Met de meest pure ingrediënten en het vakmanschap van hun banketbakkers maken ze de lekkerste gebakjes, taarten, bonbons en chocolade. Of het nu gaat om een bruiloft of geboortefeest, of een potje klaverjassen of een traktatie op kantoor, er is altijd iets lekkers te vinden dat past bij een feestelijke gelegenheid. Alleen met de beste grondstoffen, het mooiste fruit, de romigste chocolade en de lekkerste likeuren creëren hun banketbakkers een assortiment van heerlijke producten om je vingers bij af te likken.

Bakkerij Godschalk

Raadhuisplein 6
6901 GN Zevenaar
Tel. 0316-523202

In bakkerij Godschalk in Zevenaar wordt al het brood en banket op ambachtelijke wijze bereid. De kwaliteitsproducten worden op drie verkooppunten en in de lunchroom op het raadhuisplein verkocht of geserveerd.

In 1998 namen Wim Godschalk en Monique Even de zaak over. Zij handelen en werken naar de kenmerken van het bedrijf: kwaliteit-service-naamsbekendheid. Speerpunten die al vanaf 1901 hebben geleid tot een bedrijf welke al meer dan 100 jaar bestaat en het predicaat “hofleverancier” mag dragen.

Bakker Meen

Langestraat 9
7491 AA, Delden
Tel. 074-3761306

Bakker Meen uit Delden is een van de oudste bakkerijen uit regio en waarschijnlijk de oudste bakker die nog steeds op dezelfde plaats heden ten dage zijn brood bakt. Het bakkers verleden aan de langestraat gaat terug tot 1814. In dat jaar werd er voor het eerst brood gebakken aan de langestraat in Delden. Het bakkers bedrijf heeft zich in de loop van jaren flink ontwikkeld en klanten komen dan ook uit de verre regio om deze specialiteiten bakker te bezoeken.

Het afgelopen jaar behaalde Bakkerij Meen drie sterren in de landelijke wedstrijd Bakker met Ster. Naast het bakken van brood en aanverwante artikelen staat bakkerij Meen ook bekend om het eigen chocolade atelier waar alle top-chocoladeproducten worden verwerkt in een eigen bonbonlijn 'Meester bullets'.

Banketbakkerij Mekking

Dorpsstraat 46
6721 JL Bennekom
Tel. 0318-414266

Banketbakkerij Mekking, in het centrum van Bennekom is een familiebedrijf dat al meer dan 115 jaar met veel plezier en perfectie overheerlijke lekkernijen voor je maakt.

De ouderwetse Bakkerij

Kleine Marktstraat 1
3841 BD Harderwijk
Tel. 0341-412135

De Ouderwetse Bakkerij is sinds 1839 al een begrip in Harderwijk. Ze maken al hun producten, in tegenstelling tot de moderne bakkerijen, nog op ambachtelijke wijze. Dit betekent bijvoorbeeld dat ze sommige van hun broden en kadetten nog op de vloer van de oven bakken. Ze zijn er trots op dat ze meerdere malen kampioen van Nederland zijn geweest. Dit proberen ze iedere dag weer na te streven in het werk, en in de persoonlijke benadering van de klanten. In hun werk staan de vier T's centraal; Tijd, Toewijding, Temperatuur, Toevoeging. En dat proef je.

Bakker van Maanen

Informatieadres
De Maessloot 7
2231 PX Rijnsburg
Tel. 071-4091313

De geur van vers brood is de geur van onze passie die al meer dan 100 jaar door onze aderen stroomt. Een aroma dat tevens doet denken aan alle fijne herinneringen uit het verleden, maar ook aan grote beloftes voor de toekomst. Hun producten zijn veelal handgemaakt en ambachtelijk. Zo is geen brood of banket bij hen hetzelfde. Iedere dag vers gemaakt van verschillende soorten graan als spelt, tarwe, maar ook haver, rogge en boekweit. Op die manier vervaardigen ze een ruim en zeer gevarieerd assortiment. Maar ook de taarten en het gebak maken ze graag met aandacht en liefde met zoveel mogelijk pure ingrediënten. En niet te vergeten de belegde broodjes. Klaar terwijl je wacht. Om direct op te eten of mee te nemen. De keuze is aan jou.

Bij bakker van Maanen waait een frisse wind. Het bedrijf met meer dan 50 vestigingen is momenteel in handen van de broers Henk-Jan en Johan en is helemaal klaar voor een nieuwe toekomst met nieuwe mogelijkheden en nieuwe inspiratie.

Patisserie Chocolaterie Vermeer

Heereweg 155
2161 BC Lisse
Tel. 0252-413152

Patisserie Chocolaterie Vermeer is een begrip in de Bollenstreek en ver daarbuiten. Wie een bezoek brengt aan de Heereweg 155 in Lisse is al snel onder de indruk van de stijlvolle uitstraling. Door strakke lijnen en het vele licht binnen valt het oog direct op al het lekkers en moois: gebak, bonbons, bruidstaarten, kindertaarten, desserts en hartige specialiteiten.

Eigenaar Robin Peereboom, zelf Nederlands kampioen patisserie en tweede op het Wereldkampioenschap is trots dat het bedrijf zich sinds 2006 de titel bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier mag voeren en zegt: “Al onze producten zijn gemaakt van pure ingrediënten van hoogstaande kwaliteit en zijn niet alleen tongstrelend, maar ook een lust voor het oog.” Ieder product is bij Vermeer uniek vervaardigd en met de hand gemaakt. Ze maken topproducten met pure smaken en een perfecte uitstraling. En dat voor een betaalbare prijs.

Bakkerij Klink & Englebert

Den Haag en Voorburg

De geschiedenis van Bakkerij Klink & Englebert gaat terug tot 1795. Sindsdien werken ze continue aan de ontwikkeling en verfijning van datgene waar Bakkerij Klink & Englebert voor staat: het bakken van ambachtelijke producten met pure en verse ingrediënten.

Je vindt in de 6 winkels in Den Haag en Voorburg een uitgebreide keuze in verse broden waaronder verschillende desembroden en speltbroden. Ook maken ze alle taarten en banket in hun eigen bakkerij. Alleen van de beste grondstoffen en dagverse producten. Iedere dag weer bakken ze brood, verse taarten en gebakjes om speciale momenten extra bijzonder te maken.

Bakkerij van Voorden

Heereweg 155
2161 BC Lisse
Tel. 0252-413152

De fam. van Voorden is een echte bakkersfamilie. In de Genealogie van de fam. van Voorden kunnen we lezen dat de eerste bakker was Hendrikus van Voorden geboren op 7 januari 1816 te Zaltbommel. In 1914 werd het pand aan de Voorstraat 1 en Gasthuisstraat 2 in Heukelum gekocht door Antonia Vervoorn, weduwe van Christiaan van Voorden. Bert van Voorden, de huidige eigenaar kwam in 1987 bij zijn vader Chris in de bakkerij. De huidige winkel ademt helemaal de sfeer van een ambachtelijke bakker die met veel passie prachtige broodproducten maakt.

Bakkerij Manintveld

Molendijk 1
Rockanje
Tel. 0181-401 319

Bakkerij Manintveld is een ambachtelijke brood en banketbakkerij. Dit familie bedrijf is al sinds 1896 gevestigd in Rockanje.

Bakkerij Carlier

Avenue Concordia 57
3062 LC Rotterdam
Tel. 010-4123659

Ruim 114 jaar geleden begon de heer Carlier een bakkerij. Hij verkocht de fijnste patisserie en maakte daarmee naam. Het bedrijf is tegenwoordig nog helemaal in stijl en de tijd lijkt er stil te hebben gestaan. Het assortiment bestaat uit ouderwets lekkere en ambachtelijke producten die in de wijde omgeving bekendheid genieten. Carlier heeft geen eigen site maar zit op facebook. Belangrijker is echter de kundige manier waarop de aanwezige dames vol enthousiasme over hun artikelen vertellen.

Bakkerij Carl Siegert

Techniekweg 11
3484 MK Harmelen
Tel. 0348-441887

De familie Siegert brengt al sinds 1776 bakkers en molenaars voort. In 1891 vestigde de overgrootvader van Carl Siegert zich als brood- en banketbakker in Harmelen. Het bedrijf voert sinds 1991 het predicaat Hofleverancier. In 1997 nam Carl Siegert het bedrijf van zijn vader over en zette hij een andere koers uit. Hij richtte de broodproductie helemaal op de horeca. In 2004 werd de gloednieuwe bakkerij aan de rand van het dorp in gebruik genomen. Daar gaan traditie en techniek hand in hand. Ze maken, zoals ze zelf zeggen, het lekkerste brood voor ontbijt, lunch, diner en banqueting dat ook urenlang na het afbakken zijn stevige bite houdt. Al hun brood heeft dezelfde ambachtelijke basis. Ze gebruiken hun eigen desemcultuur en een lange voorrijs. Het aroma en de smaak zijn ongeëvenaard.

Bakkerij van Doorn

Campanulastraat 11
5271GX St. Michielsgestel
Tel. 073-5517701

Het bedrijf Van Doorn, met 7 vestigingen, draait op passie, gedrevenheid en liefde. Liefde voor het product en natuurlijk voor de vele trouwe klanten. Ze zijn voortdurend bezig met kwaliteit en het verbeteren van hun degen. Het doel? De beste bakkerij van Nederland zijn.

Voor ambachtelijk brood en gebak gaat Sint-Michielsgestel en omgeving al meer dan 100 jaar naar bakkerij Van Doorn. Elke dag maken ze heerlijke broden zoals echt speltbrood en desembrood van hoogwaardige kwaliteit. Ook het exclusieve banket staat bekend om haar superieure smaak en afwerking. Elke dag weer gaan de producten letterlijk als warme broodjes over de toonbank. In een ambachtelijk bedrijf als een bakkerij is vakmanschap natuurlijk onmisbaar. Dat vakmanschap is voor een deel ervaring die de medewerkers van onze voorgangers hebben meegekregen. Daarnaast zijn de medewerkers van Van Doorn nog regelmatig in de spreekwoordelijke schoolbanken te vinden voor bijscholing en cursussen.

Echte bakker Meinders

Grotestraat 37
7461 KE Rijssen
Tel. 0548-541037

Echte Bakker Meinders is al sinds 1824 een ambachtelijke brood- en banketbakkerij. In hun winkels vindt u een ruim assortiment in brood en banket. Vooral de Sherry Schnitt en Profiterol zijn bijzondere specialiteiten (naar opa's recept). Een echte aanrader dus. Niet alleen het assortiment is van groot belang, maar ook aan hun service besteden zij veel aandacht.

Het moederbedrijf van Echte Bakker Meinders is gevestigd in Rijssen. Inmiddels heeft Echte Bakker Meinders vier vestigingen in de regio. Sinds 1970 mogen zij zich Echte Bakker noemen, omdat ze zijn toegelaten tot het Echte Bakkersgilde. Het Echte Bakkersgilde stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten.

Banketbakkerij Nora

Gronsvelderweg 2
6247 ER Gronsveld (Eijsden)
Tel.
043-40834 34 

Banketbakkerij Nora heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een traditionele bakkerij tot een producent van een breed assortiment koekspecialiteiten, die op de nationale evenals de internationale markt succesvol worden afgezet. In januari 1963 werd bovendien gestart met een groothandel in banketproducten. Via deze formule leverde Nora een compleet assortiment van koekjes en banketproducten aan supermarkten en speciaalzaken.

Nora heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een traditionele bakkerij tot een producent van een breed assortiment koekspecialiteiten, die op de nationale evenals de internationale markt succesvol worden afgezet.

Bakkerij Wissink

Markt 1-3
7141 AA Groenlo
Tel. 0544-461289

Wissink op de Markt in Groenlo bestaat al sinds 1898 en is een begrip in de vestingstad en verre omgeving. Het bedrijf kent een lange traditie van gedegen vakmanschap en dat geldt voor alle disciplines. Voor alle kenmerken van goed vakmanschap, gastheerschap en de bijzonder goede presentatie van hun producten, gepaard aan een solide bedrijfsvoering, ontvingen zij in 1999 het Koninklijk predicaat Hofleverancier. Daar zijn ze als familiebedrijf erg trots op en het geeft hen nog eens een extra impuls op de ingeslagen weg voort te gaan.

Onder één dak biedt Wissink: brood & banket, restaurant / lunchroom, catering en een ijssalon

Bakkerij Lamers

Parade 48
5911 CD Venlo
Tel. 077-3512793

Vanaf 1 april 2014 mag banketbakkerij Lamers zich officieel Hofleverancier "bij Koninklijke beschikking" noemen. Na een jarenlang traject van toetsing is hen door Gouverneur Theo Bovens en Burgemeester Antione Scholten het predicaat overhandigd. In de bakkerij wordt al het banket nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt. Op de site kun je zien wat er allemaal speelt in hun banketbakkerij. Van productie tot verkoop en van leerling tot chef. Ook treft je er tal van de heerlijke producten aan waarmee zij veel succes boeken. Voor de meest actuele informatie kijk je onder de rubriek "nieuws"!

Echte Bakker Douenburg

Sint Bavostraat 53
4891 CH Rijsbergen
Tel. 076-5961265

Bakkerij Joost Douenburg mag zich al sinds 2005 Hofleverancier noemen. Het bedrijf is gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Rijsbergen. Het pand herbergt niet alleen een volledig geoutilleerde bakkerij met de meest geavanceerde machines, maar ook een gezellige winkel, die 6 dagen per week geopend is. Douenburg is in de loop van de jaren tot een begrip in Rijsbergen en wijde omgeving. Alle producten worden ambachtelijk en met verse ingrediënten bereid. De kwaliteit staat voorop. Hierdoor kunnen ze hun klanten de uitstekende producten leveren die ze gewend zijn.

Bakkerij Putter

Middelweg 113, 
1911 EC Uitgeest
Tel. 0251 312 126

Sinds december 2007 is bakkerij Putter Hofleverancier. Bakkerij Putter is met een hoofdvestiging in Uitgeest een toonaangevende kwaliteitsbakkerij in de regio met filialen in Limmen en Krommenie.

Bakkerij Beerse

Bovenweg 276
1834 CS St. Pancras

Tel. 072-3030348

De geur van vers brood… het is één van de meest geliefde geuren ter wereld. Al meer dan 100 jaar zorgt Bakkerij Beerse er voor. Ze bakken brood, banket en koek. Zorgvuldig en met plezier. Het is hun vak. Ze laten graag ruiken, zien en proeven wat ze kunnen. Er wordt over gepraat. In 2002 werd bakker Beerse ‘Hofleverancier’. Mede dankzij vele medewerkers. Hun broodbakkers werken vooral ’s nachts. Dat garandeert elke ochtend vers brood. Ook de banketbakkers zorgen elke dag opnieuw voor dagvers feestelijk gebak. In de vroege ochtend openen medewerksters de schone winkels. Bij Beerse, al generaties lang.



Bakkerij Maassen

Dorpsstraat 1
5446 AM Wanrooij
Tel. 0485-451473

Bakkerij Maassen is een familiebedrijf en bestaat al sinds 1795. De zaak is van vader op zoon overgegaan en Bernard was al de zevende generatie. In 1993 werd de winkel verbouwd en hierbij werd het pad voor de winkel betegeld en werd de gevel geheel aangepast tot de staat waarin deze nu verkeerd. Ook werd de bakkerij met een flink stuk uitgebouwd, omdat de broodbakkerij meer plaats nodig had om aan de vraag te voldoen.

In 2012 is Margriet Maassen (1e dochter van Bernard en Trees) in de zaak erbij gekomen. Langzaam maar zeker heeft zij de zaak over genomen. Eind 2014 is Petra Maassen (2e dochter) erbij gekomen in de zaak.

Het devies van Bakkerij Maassen is: “Brood met smaak voor mensen met smaak.” Een devies dat in de winkel, maar ’s zomers ook op het terras voor de deur volledig tot uitdrukking komt. Zoals het commentaar van een klant luidt: “Een leuk bedrijf en heel gastvrij.” Het hofleverancierschap is welverdiend en zal zeker bijdragen aan de groei.

Bakkerij Hoekx VOF

Leenderweg 44
5554 Cl Valkenswaard
Tel. 040 2012719

Alphons Hoekx opende zijn winkel bakkerij / kruidenierswinkel op 25 april 1921. In 1924 bouwde de bakker hier een gloednieuw pand. Meer dan 50 jaar bezorgden ze brood aan klanten in de wijde omgeving. Eerst met paard en kar, gevolgd door de bakfiets en in 1946 met de bezorgauto. In 1970 nam Wil Hoekx de bakkerij over. Het gezin woonde altijd bij de bakkerij zodat ze als het ware met het vak verweven waren. In 1996 nam Etienne en zijn vrouw Miriam, de huidige eigenaren, de zaak over. Ze gingen verder met het bakken van brood op de stenen ovenvloer. Bakkerij Hoekx is een begrip in Valkenswaard en wijde omgeving. Klanten komen niet allen voor het brood maar ook voor hun appelflappen, heerlijk gebak en de groot formaat vlaaien met een doorsnede van 30 centimeter. Ook de bezorgdienst is weer in ere hersteld.

Bakkerij Nollen

Het Wegdam 3b,
7496 CB Hengevelde
Tel. 0547-760005

Theo en Johanna Nollen openden de deuren van de eerste bakkerij in Hengevelde in 1921. De winkel zit na al die jaren nog steeds op dezelfde plek, maar is verschillende keren verbouwd. De winkel heeft nog steeds de vertrouwde warme bakkersuitstraling. Tijdens de laatste verbouwing is er plek gemaakt voor de centrale banketbakkerij. Achter de schermen leven onze chocolatiers en banketbakkers zich uit om de lekkerste ambachtelijke banketproducten te maken.

Nollen groeit vanaf 2001 in aantal vestigingen zelfs nog harder. Na Goor volgen de eigen bakkerijen elkaar in rap tempo op. Ambachtelijke bakkers die willen stoppen weten dat ze bij Nollen moeten zijn om hun bedrijf te laten voortzetten. Anno 2021 telt Nollen zestien winkels in Twente, Salland en de Achterhoek.

Bakker Klink

Herenstraat 106
2271 CL Voorburg
Tel. 070-3864503

In 1995 ontving toenmalig eigenaar de heer Klomp het predicaat al van inmiddels Prinses Beatrix. In september 2019 nam Max van der Zijden het bakkersbedrijf met 7 winkels over en maakte er zijn persoonlijke missie van de eervolle erkenning voor het midden- en kleinbedrijf, dat al sinds 1815 door het Staatshoofd wordt toegekend, opnieuw in de wacht te slepen. En met succes!

“Bakker Klink is een van de oudste bakkerijen van Nederland en met deze nieuwe gunning doen we eer aan de inmiddels 227-jarige historie van Bakker Klink”, aldus Max van der Zijden. 


Terug naar boven