Oranje gangmakers

Ingrediënten

  • Voor 44 stuks
  • 880 gr Hardewenerdeeg met Kanomix
  • 1000 gr mix voor cake
  • 350 gr muffinolie
  • 550 gr water
  • 100 gr suiker
  • 352 gr abrikozenmoes
  • 880 gr vruchtenvulling 70% perzik
  • 660 gr glazuur met sinassmaak
  • 88 gr imitatie chocolade
  • Voor 44 stuks,
  • 880 gr Hardewenerdeeg met Kanomix,
  • 1000 gr mix voor cake,
  • 350 gr muffinolie,
  • 550 gr water,
  • 100 gr suiker,
  • 352 gr abrikozenmoes,
  • 880 gr vruchtenvulling 70% perzik,
  • 660 gr glazuur met sinassmaak,
  • 88 gr imitatie chocolade

Bereiding

  • Deeg uitrollen tot een dikte van 2 mm. Een plakje uitsteken met een gesmeerde gangmakersring van 9 cm doorsnede en 2 cm hoog. 

  • Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag. Spuit een dop (8 gram) Abrikozenmoes op het plakje hardewenerdeeg en afvullen met 45 gram beslag. Spuit een dop (20 gram) Aldia Perzik op het beslag.

  • Oventemperatuur: Inschietoven 200°C.Rotatieoven 180°CBaktijd 18 minuten.

  • Na het afkoelen doorhalen met Dip Sinas en decoreren met chocoladestreepjes.

Terug naar boven