Rouleau van gambacarpaccio

Ingrediënten

  • 500 gram Gamba carpaccio
  • Krabsalade
  • Gel van groene appel
  • Duindoorsaus
  • 500 gram Gamba carpaccio,
  • Krabsalade,
  • Gel van groene appel,
  • Duindoorsaus

Bereiding

  • Snijd de carpaccio in de lengte en leg deze klaar. Leg de krabsalade vervolgens op de flinterdunne plakjes gambacarpaccio. Rol het geheel op tot een strakke rouleau de carpaccio.

  • Leg de rouleau op een bord en garneer deze met de gel van groene appel en duindoorsaus.

  • Dit recept is gemaakt door topkok Marco Poldervaart voor 'Geef het Fortuna Carpaccio-mes door'

  • Iedere maand gaat een kok de uitdaging aan om een unieke gerecht creëren met Carpaccio. De koks bepalen zelf welke carpaccio zij gebruiken, en wat ze ermee doen. Doel; de gast verrassen en de veelzijdigheid van carpaccio onder de aandacht brengen.

Terug naar boven