Gebruik goed geslepen, scherpe messen en platen. We gebruiken de 10 of 15 mm plaat en de 3 mm plaat.
Het vlees zorgvuldig van ongerechtigheden ontdoen (met name wat zenen; overigens bevat het vlees nauwelijks vet) en zoveel mogelijk in eigrote stukken snijden. Bij 0˚C koelen of licht aanvriezen in platte bakken. In de cel plaatsen en afdekken met vetdicht papier of plastic folie.
Kruiden en hulpstoffen nauwkeurig afwegen.
Brie en Pasham snijden. Het vlees eerst door de 10 of 15 mm plaat draaien, Daarna alle ingrediënten er losjes door mengen. Dan alles door de 3 mm plaat draaien. Vervolgens het gehakt vermengen tot er een lichte binding is verkregen. Maak met een ijsknijper bolletjes van 100 gram en in elk bolletje een schijfje Brie verstoppen. Omwikkel de bolletjes met een plakje pasham. Dan napersen met de grillsteakvorm. De rand afgarneren met oriëntaalse decoratiemix. Presenteren op een groot fleurig bord. Eventueel met een lichte garnering. Zorg voor schone vleestangen. Geef de consument een bereidingsadvies mee.