Kalkoenjura met lichtgedroogde rauwe ham

Ingrediënten

  • Winkelklare kalkoenlapjes van ca 3 mm dik van 70 gram per stuk
  • Plakjes jonge kaas
  • Plakjes luchtgedroogde rauwe ham, zoals San Daniele, Serranoham en rauwe ham, etc.
  • Oranje paneermeel
  • Geraspte kazarella kaas (Vergeer) 
  • Winkelklare kalkoenlapjes van ca 3 mm dik van 70 gram per stuk,
  • Plakjes jonge kaas,
  • Plakjes luchtgedroogde rauwe ham, zoals San Daniele, Serranoham en rauwe ham, etc.,
  • Oranje paneermeel,
  • Geraspte kazarella kaas (Vergeer) 

Bereiding

  • •    leg op de werktafel de platte lapjes kalkoenvlees•    daarop een half plakje rauwe ham•    op de rauwe ham leggen we een half plakje kaas•    we rollen het geheel cilindervormig op•    garneren met oranje paneermeel en de zijkanten met geraspte kaas.

  • Presenteer deze kalkoen veka’s op schalen in de toonbank met een mooie garnering, met prijs en naamaanduiding. Zorg dat de schalen altijd goed gevuld zijn en dat er altijd een schone vleestang bij is. Half legen schalen verkopen niet.  

Terug naar boven