Bladerdeegpakketjes met asperges en Parmaham

Ingrediënten

  • 1 rechthoekige rol bladerdeeg
  • 80 gram Parmaham
  • 50 gram gekookte asperges
  • 70 gram ricotta kaas
  • 20 gram geraspte Provolone kaas
  • Zout, peper en boter naar smaak
  • Eigeel en melk om te borstelen
  • 1 rechthoekige rol bladerdeeg,
  • 80 gram Parmaham,
  • 50 gram gekookte asperges,
  • 70 gram ricotta kaas,
  • 20 gram geraspte Provolone kaas,
  • Zout, peper en boter naar smaak,
  • Eigeel en melk om te borstelen

Bereiding

  • Meng de ricotta kaas met zout, peper en geraspte Provolone kaas. Snijd de gekookte asperges in grove stukken.

  • Verdeel het bladerdeeg in 4 rechthoeken. Snijd evenwijdige inkepingen aan één kant van de rechthoek.

  • Leg op het bladerdeeg zonder inkepingen een beetje Parmaham, ricotta kaas en asperges.

  • Bestrijk de rand van het bladerdeeg met eigeel en melk, vouw de pakketjes dicht.

  • Bestrijk ook het oppervlak van de pakketjes met eigeel en melk, en bak ze in de oven op 200°C gedurende 13-14 minuten.

Terug naar boven