Bladerdeegpakketjes met asperges en Parmaham
Bladerdeegpakketjes met asperges en Parmaham
Ingrediënten
-
1 rechthoekige rol bladerdeeg
-
80 gram Parmaham
-
50 gram gekookte asperges
-
70 gram ricotta kaas
-
20 gram geraspte Provolone kaas
-
Zout, peper en boter naar smaak
-
Eigeel en melk om te borstelen
-
1 rechthoekige rol bladerdeeg,
-
80 gram Parmaham,
-
50 gram gekookte asperges,
-
70 gram ricotta kaas,
-
20 gram geraspte Provolone kaas,
-
Zout, peper en boter naar smaak,
-
Eigeel en melk om te borstelen
Bereiding
-
Meng de ricotta kaas met zout, peper en geraspte Provolone kaas. Snijd de gekookte asperges in grove stukken.
-
Verdeel het bladerdeeg in 4 rechthoeken. Snijd evenwijdige inkepingen aan één kant van de rechthoek.
-
Leg op het bladerdeeg zonder inkepingen een beetje Parmaham, ricotta kaas en asperges.
-
Bestrijk de rand van het bladerdeeg met eigeel en melk, vouw de pakketjes dicht.
-
Bestrijk ook het oppervlak van de pakketjes met eigeel en melk, en bak ze in de oven op 200°C gedurende 13-14 minuten.
-
Bekijk ook andere recepten