Paardensaté spiesen

Ingrediënten

  • Winkelklare blokjes paardenhaas van 3 x 3 cm snijden
  • 600 gram karnemelk
  • 15 gram ketjap
  • 20 gram sambal oelek
  • 150 gram slaolie
  • 3 teentjes knoflook, fijngesnipperd
  • 50 gram tomatenketchup Satéstokjes (pennen)
  • Winkelklare blokjes paardenhaas van 3 x 3 cm snijden,
  • 600 gram karnemelk,
  • 15 gram ketjap,
  • 20 gram sambal oelek,
  • 150 gram slaolie,
  • 3 teentjes knoflook, fijngesnipperd,
  • 50 gram tomatenketchup Satéstokjes (pennen)

Benodigheden

  • Satéstokjes (pennen)

Bereiding

  • Weeg alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed. Meng ze in een platte bak met een garde tot een gladde marinade.

  • De blokjes vlees een nacht afgedekt in de koelcel laten marineren, in een vergiet goed laten uitlekken.

  • Rijg het gemarineerde vlees aan de saté stokjes.

  • Presenteer deze paardesaté spiesen op een mooie schaal in de toonbank met prijs en naamaanduiding,zorg dat er altijd een schone vleestang bij is en dat de schaal goed gevuld is.

Terug naar boven