Meesterlijke Gehaktspies

Ingrediënten

  • 1000 gram half-om-half gehakt
  • 15 gram Beefsteak kruiden (02011K)
  • Magic stokjes 20 cm (03082DS)
  •   Meesterlijke Kruidenoliën:
  •   Rembrandt Rood (07952K)
  •   Mondriaan Rood (07953K)
  •   Da Vinci groen (07954K)
  •   Dalí Groen (07950K)
  •   Picasso Bruin (07955K)
  •   Van Gogh Bruin (07951K)
  • 1000 gram half-om-half gehakt,
  • 15 gram Beefsteak kruiden (02011K),
  • Magic stokjes 20 cm (03082DS),
  •   Meesterlijke Kruidenoliën:,
  •   Rembrandt Rood (07952K),
  •   Mondriaan Rood (07953K),
  •   Da Vinci groen (07954K),
  •   Dalí Groen (07950K),
  •   Picasso Bruin (07955K),
  •   Van Gogh Bruin (07951K)

Bereiding

  • Kruid het gehakt met Beefsteak kruiden en vorm balletjes gehakt van 50-75 gram. Rol deze gehaktballetjes uit zoals de vorm van een frikandel. Prik in de lengte een Magic stokje door het gehakt. Marineer gehaktspiesen met de Meesterlijke Kruiden zodat u zes verschillende smaken krijgt.

  • Grill de spies op de barbecue rondom gaar, of braad hem rondom in de braadpan in circa 10 minuten.

Terug naar boven