Meesterlijke Gehaktspies
Ingrediënten
-
1000 gram half-om-half gehakt
-
15 gram Beefsteak kruiden (02011K)
-
Magic stokjes 20 cm (03082DS)
-
Meesterlijke Kruidenoliën:
-
Rembrandt Rood (07952K)
-
Mondriaan Rood (07953K)
-
Da Vinci groen (07954K)
-
Dalí Groen (07950K)
-
Picasso Bruin (07955K)
-
Van Gogh Bruin (07951K)
-
1000 gram half-om-half gehakt,
-
15 gram Beefsteak kruiden (02011K),
-
Magic stokjes 20 cm (03082DS),
-
Meesterlijke Kruidenoliën:,
-
Rembrandt Rood (07952K),
-
Mondriaan Rood (07953K),
-
Da Vinci groen (07954K),
-
Dalí Groen (07950K),
-
Picasso Bruin (07955K),
-
Van Gogh Bruin (07951K)
Bereiding
-
Kruid het gehakt met Beefsteak kruiden en vorm balletjes gehakt van 50-75 gram. Rol deze gehaktballetjes uit zoals de vorm van een frikandel. Prik in de lengte een Magic stokje door het gehakt. Marineer gehaktspiesen met de Meesterlijke Kruiden zodat u zes verschillende smaken krijgt.
-
Grill de spies op de barbecue rondom gaar, of braad hem rondom in de braadpan in circa 10 minuten.
-
Bekijk ook andere recepten