Kalkoenspiesen

Ingrediënten

  • 1 kg Winkelklaar kalkoenborstvlees (voor 40 blokjes)
  • 10 Schijven zoete maïskolf
  •   Groene en rode paprika Metalen spiesen of houten pennen.
  • 1 kg Winkelklaar kalkoenborstvlees (voor 40 blokjes),
  • 10 Schijven zoete maïskolf,
  •   Groene en rode paprika Metalen spiesen of houten pennen.

Benodigheden

  • Metalen spiesen of houten pennen.

Bereiding

  • Het kalkoenvlees snijden in blokjes van 25 gram (40 stuks). Maïskolven in 10 schijven van ca. 2 cm dikte snijden en die halveren (20 stukjes in totaal). Paprika’s opensnijden, ontdoen van zaadlijsten en in vierkante stukken snijden, ter grootte van de kalkoenblokjes.

  • Volgorde van aan de spies rijgen: stukje groene paprika, kalkoen, maïs, kalkoen, rode paprika, kalkoen, maïs, kalkoen, groene paprika.

  • Presenteer de spiesen op een mooie spiegel, met vermelding van naam en prijsaanduiding.

Terug naar boven