Parmaham Rarebit

Ingrediënten

  • 8 sneetjes zuurdesembrood
  • 2 eetlepels bier
  • 2 theelepels volkoren mosterd
  • 2 eieren, geklopt
  • 150 gram geraspte Caerphilly
  • 1 eetlepel crème fraîche
  • 8 sneetjes parmaham
  • 8 sneetjes zuurdesembrood,
  • 2 eetlepels bier,
  • 2 theelepels volkoren mosterd,
  • 2 eieren, geklopt,
  • 150 gram geraspte Caerphilly,
  • 1 eetlepel crème fraîche,
  • 8 sneetjes parmaham

Bereiding

  • Snijd het brood in tweeën als je dat liever hebt. Verwarm de grill voor en rooster het brood aan beide kanten. Laat afkoelen.

  • Meng het bier, mosterd, eieren, Caerphilly, crème fraîche en een beetje kruiden en verdeel een laagje over elk sneetje toast.

  • Verdeel over een grote grillpan of bakplaat en bak 2-4 minuten onder de grill tot de topping goudbruin en bubbelend is.

  • Laat iets afkoelen voor het serveren, gegarneerd met plakjes Parmaham.

  • Tip van de kok: je kunt ook andere harde kazen met een milde smaak gebruiken.

Terug naar boven