Salade van garnalen met avocado

Ingrediënten

  • Benodigdheden
  • 1 avocado
  • 75 gr mayonnaise
  • 15 gr ketchup
  • 2 gr paprikapoeder
  • 200 gr roze garnalen
  • 100 gr geschilde appel , in heel kleine blokjes
  • 75 gr slagroom
  • 75 gr ui, in heel kleine blokjes
  •   op smaak brengen met peper, zout, sherry, worchestersaus, cognac en citroensap
  • Benodigdheden,
  • 1 avocado,
  • 75 gr mayonnaise,
  • 15 gr ketchup,
  • 2 gr paprikapoeder,
  • 200 gr roze garnalen,
  • 100 gr geschilde appel , in heel kleine blokjes,
  • 75 gr slagroom,
  • 75 gr ui, in heel kleine blokjes,
  •   op smaak brengen met peper, zout, sherry, worchestersaus, cognac en citroensap

Bereiding

  • Schil appel en ui en snijd ze zoals  hierboven omschreven. Haal de schil van de avocado af en snijd het in reepjes. Weeg daarna alle ingrediënten nauwkeurig af.Klop de slagroom lobbig (half-hard) en meng die onder de mayonaise, meng de blokjes appel en blokjes ui en paprikapoeder eveneens onder het mengsel slagroom mayonaise. Breng op smaak met worchestersaus, peper en zout, ketchup, sherry, cognac en citroensap.

  • Meng de saus voorzichtig, niet met de handen, maar met gereedschap met de meloen reepjes en de garnalen.Dek de bak af en laat de salade minsten 2 uur in de koelcel inwerken.

Terug naar boven