Carpaccio-salade van het huis

Ingrediënten

  • 1000 gram tartaar
  • 300 gram bleekselderij
  • 250 gram Pesto Basilicum (07601)
  • 150 gram zongedroogde tomaatjes
  • 100 gram parmezaanse kaasvlokken
  • 100 gram rucola
  • 50 gram pijnboompitjes (05100)
  • 20 gram Grillmix E (02093)
  • 1000 gram tartaar,
  • 300 gram bleekselderij,
  • 250 gram Pesto Basilicum (07601),
  • 150 gram zongedroogde tomaatjes,
  • 100 gram parmezaanse kaasvlokken,
  • 100 gram rucola,
  • 50 gram pijnboompitjes (05100),
  • 20 gram Grillmix E (02093)

Bereiding

  • Draai de verse tartaar twee à drie keer door de 3-millimeterplaat en vermeng het geheel met de Grillmix E. Verdeel de tartaar in kleine bakjes. Snijd de bleekselderij klein en leg dit op de tartaar. Drapeer hierop de Pesto Basilicum. Decoreer het geheel met zongedroogde tomaten, rucola, Parmezaanse kaas en wat pijnboompitjes.

  • Heerlijk op brood of een toastje.

Terug naar boven