Meng in een mixer de melk en de gekozen moussepoeder minimaal 5 minuten; op volle snelheid opslaan. Het mengsel daarna in een spuitzak met kartelmond brengen.
De croissants vanaf de punt naar de rugzijde bijna geheel opensnijden, openklappen, met mousse vullen via de spuitzak en de croissants voorzichtig weer dichtklappen. Daarna 2 uur in de koelcel laten staan (opstijven).Tip: De croissants kinnen ook op een andere wijze worden gevuld. Snijd er een puntje af en van daaruit met een mes diep in de croissants steken en draaiende beweging maken. Dan vullen via de spuitzak tot er iets massa uitloopt en dan het puntje er weer op drukken.
Presenteer deze zoete croissants in de toonbank op een zwarte schaal. U kunt daarnaast de vulling ook nog apart presenteren in bekertjes met voetje, afgevuld met een toefje slagroom. Of in grote schalen bij een buffet. De gevulde bekertjes zijn een lekker hapje tussendoor of nagerecht; geef er een klein lepeltje bij.