Rogge Mueslibroodje

Ingrediënten

  • 5.000 gr volkorenmeel
  • 5.000 gr roggemeel
  • 600 gr gist
  • 6.900 gr water
  • 3.000 gr Muesli 30 MZ*
  • 8.000 gr Muesli Melange**
  • 235 gr roggebloem (5 gr per stuk)
  • 5.000 gr volkorenmeel,
  • 5.000 gr roggemeel,
  • 600 gr gist,
  • 6.900 gr water,
  • 3.000 gr Muesli 30 MZ*,
  • 8.000 gr Muesli Melange**,
  • 235 gr roggebloem (5 gr per stuk)

Bereiding

  • De Muesli Melange ca. 30 minuten weken in 15% water berekend over het gewicht van de Muesli Melange.

  • Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.De vulling direct doordraaien.Deegtemperatuur 25°C.Afwegen 600 gram.Puntrijs 25 minuten.Vormen als vloerbroodOp bakplaten met papier zetten.Narijs 50 minuten.Decoreren met Roggebloem en een speciaal sjabloon.

  • Oventemperatuur 220°C.Baktijd 35 minuten.

  • Uitkomst 47 stuks 

Terug naar boven