BroodBonBon
Ingrediënten
-
Voor 481 stuks
-
10.000 gr bloem
-
170 gr bakkerszout
-
900 gr gist
-
4.800 gr water
-
1.200 gr ei
-
1.000 gr Mekufa
-
1.500 gr Exakt Luxe 15
-
600 gr Wigo Kirschmelange
-
2.405 gr sesamzaad (5 gr per stuk)
-
4.810 gr Dip Choco (10 gr per stuk)
-
481 gr Dip Advocaat Smaak (1 gr per stuk)
-
19.240 gr Aldia Perzik (40 gr per stuk)
-
Voor 481 stuks,
-
10.000 gr bloem,
-
170 gr bakkerszout,
-
900 gr gist,
-
4.800 gr water,
-
1.200 gr ei,
-
1.000 gr Mekufa,
-
1.500 gr Exakt Luxe 15,
-
600 gr Wigo Kirschmelange,
-
2.405 gr sesamzaad (5 gr per stuk),
-
4.810 gr Dip Choco (10 gr per stuk),
-
481 gr Dip Advocaat Smaak (1 gr per stuk),
-
19.240 gr Aldia Perzik (40 gr per stuk)
Bereiding
-
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen. Deegtemperatuur 26°C.Afwegen 1050 gram. Bolrijs 10 minuten. Verdelen en opbollen. Bolletjes rondom decoreren met sesamzaad.
-
Na enige rijs een vorm (tartelet/HW bakje van ca. 6 cm) op de bolletjes zetten en de doppen erop plaatsen. Narijs 80 minuten.
-
Oventemperatuur 260°C.Baktijd 9 minuten.
-
Na afkoelen, de bovenrand door de Dip Choco halen. Decoreren met een dun streepje Dip Advokaat Smaak. Vullen met Aldia Perzik.
-
Bekijk ook andere recepten