BroodBonBon

Ingrediënten

  • Voor 481 stuks
  • 10.000 gr bloem
  • 170 gr bakkerszout
  • 900 gr gist
  • 4.800 gr water
  • 1.200 gr ei
  • 1.000 gr Mekufa
  • 1.500 gr Exakt Luxe 15
  • 600 gr Wigo Kirschmelange
  • 2.405 gr sesamzaad (5 gr per stuk)
  • 4.810 gr Dip Choco (10 gr per stuk)
  • 481 gr Dip Advocaat Smaak (1 gr per stuk)
  • 19.240 gr Aldia Perzik (40 gr per stuk)
  • Voor 481 stuks,
  • 10.000 gr bloem,
  • 170 gr bakkerszout,
  • 900 gr gist,
  • 4.800 gr water,
  • 1.200 gr ei,
  • 1.000 gr Mekufa,
  • 1.500 gr Exakt Luxe 15,
  • 600 gr Wigo Kirschmelange,
  • 2.405 gr sesamzaad (5 gr per stuk),
  • 4.810 gr Dip Choco (10 gr per stuk),
  • 481 gr Dip Advocaat Smaak (1 gr per stuk),
  • 19.240 gr Aldia Perzik (40 gr per stuk)

Bereiding

  • Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen. Deegtemperatuur 26°C.Afwegen 1050 gram. Bolrijs 10 minuten. Verdelen en opbollen. Bolletjes rondom decoreren met sesamzaad.

  • Na enige rijs een vorm (tartelet/HW bakje van ca. 6 cm) op de bolletjes zetten en de doppen erop plaatsen. Narijs 80 minuten.

  • Oventemperatuur 260°C.Baktijd 9 minuten.

  • Na afkoelen, de bovenrand door de Dip Choco halen. Decoreren met een dun streepje Dip Advokaat Smaak. Vullen met Aldia Perzik.

Terug naar boven