Pulled Chicken Wrap almost Natural

Ingrediënten

  • 100 gr Pulled Chicken
  • 1 tortillawrap 22 cm
  •   ijsbergsla
  • handje rozijnen
  • 1 eetlepel mayonaise dressing
  •   BBQ saus Hooghoudt bruine jenever  
  • 100 gr Pulled Chicken,
  • 1 tortillawrap 22 cm,
  •   ijsbergsla,
  • handje rozijnen,
  • 1 eetlepel mayonaise dressing,
  •   BBQ saus Hooghoudt bruine jenever  

Bereiding

  • Het is al weer eind juni, de meteorologische zomer staat al te popelen om te beginnen. Zie het voor u, een heerlijk zonovergoten terras een zachte voorjaarsbries, nog net te fris om zonder de jas buiten te zitten maar die eerste zonnestralen zijn zo fantastisch lekker. Dan krijg je trek, een lekker speciaal biertje had je al voor je staan.  Dit  robuuste biertje vraagt om iets lekkers, iets warms er bij. Je bekijkt de kaart en ziet eigenlijk direct staan waar deze gelegenheid toe uitnodigt. Een wrap gevuld met Frisians Best Pulled Chicken. En dan eigenlijk puur de pulled chicken, niet dik in de saus gelegd maar gewoon met heel veel pure KIP. De wrap met Pulled Chicken is een pure smaaksensatie die iedere lunch het gevoel van een vrije dag geeft.  

  • Verwarm de Tortilla wrap  even in de oven of in de koekenpan.  Ondertussen de pulled chicken ook verwarmen. 

  • Beleg de Tortilla Wrap met ijsbergsla en handje rozijnen, mayonaise dressing hierover gieten.  

  • Vervolgens de hete Frisians Best Pulled Chicken hieropleggen overgieten met de zoete BBQ saus. 

  • Wrap dichtvouwen op bord leggen en schuin doorsnijden. Dresseren met blaadje veldsla. 

Terug naar boven