Mexicaanse pistolets met biefstuk reepjes
Mexicaanse pistolets met biefstuk reepjes
Ingrediënten
-
Winkelklare biefstuk, in smalle, dunne reepjes gesneden.
-
Bake-off pistolets, wit of bruin.
-
Vloeibare Mexicaanse marinade met een pittige smaak
-
200 gram Goed uitgelekte appeltradition, die in kleine blokjes is gesneden (zijn stukjes gare appel in blik)
-
150 gram Goed uitgelekte delifruit rum rozijnen (kant en klaar verkrijgbaar in blikken: ca. 70% vruchten,30% sap)
-
15 gram Grove droge pittige kruidenmelange, zonder zout
-
Winkelklare biefstuk, in smalle, dunne reepjes gesneden.,
-
Bake-off pistolets, wit of bruin.,
-
Vloeibare Mexicaanse marinade met een pittige smaak,
-
200 gram Goed uitgelekte appeltradition, die in kleine blokjes is gesneden (zijn stukjes gare appel in blik),
-
150 gram Goed uitgelekte delifruit rum rozijnen (kant en klaar verkrijgbaar in blikken: ca. 70% vruchten,30% sap),
-
15 gram Grove droge pittige kruidenmelange, zonder zout
Bereiding
-
De reepjes biefstuk minimaal 12 uur marineren in de Mexicaanse marinade; het vlees af en toe keren. De reepjes vlees vermengen met de overige ingrediënten.
-
Snij een ruim kapje van de pistolets; haal desgewenst wat brooddeeg uit het onderste deel, zodat er meer vulling in kan. Vul nu met het biefstukmengsel. De bake-off pistolets afbakken volgens de aangegeven tijd en temperatuur op de verpakking.
-
Presenteer de afgebakken gevulde pistolets met servetjes of in klappack verpakking. De consument kan het product ook zelf afbakken; geef daarvoor advies over temperatuur en tijd.
-
Bekijk ook andere recepten