Mexicaanse pistolets met biefstuk reepjes

Ingrediënten

  • Winkelklare biefstuk, in smalle, dunne reepjes gesneden.
  • Bake-off pistolets, wit of bruin.
  • Vloeibare Mexicaanse marinade met een pittige smaak
  • 200 gram Goed uitgelekte appeltradition, die in kleine blokjes is gesneden (zijn stukjes gare appel in blik)
  • 150 gram Goed uitgelekte delifruit rum rozijnen (kant en klaar verkrijgbaar in blikken: ca. 70% vruchten,30% sap)
  • 15 gram Grove droge pittige kruidenmelange, zonder zout
  • Winkelklare biefstuk, in smalle, dunne reepjes gesneden.,
  • Bake-off pistolets, wit of bruin.,
  • Vloeibare Mexicaanse marinade met een pittige smaak,
  • 200 gram Goed uitgelekte appeltradition, die in kleine blokjes is gesneden (zijn stukjes gare appel in blik),
  • 150 gram Goed uitgelekte delifruit rum rozijnen (kant en klaar verkrijgbaar in blikken: ca. 70% vruchten,30% sap),
  • 15 gram Grove droge pittige kruidenmelange, zonder zout

Bereiding

  • De reepjes biefstuk minimaal 12 uur marineren in de Mexicaanse marinade; het vlees af en toe keren. De reepjes vlees vermengen met de overige ingrediënten.

  • Snij een ruim kapje van de pistolets; haal desgewenst wat brooddeeg uit het onderste deel, zodat er meer vulling in kan. Vul nu met het biefstukmengsel. De bake-off pistolets afbakken volgens de aangegeven tijd en temperatuur op de verpakking.

  • Presenteer de afgebakken gevulde pistolets met servetjes of in klappack verpakking. De consument kan het product ook zelf afbakken; geef daarvoor advies over temperatuur en tijd.

Terug naar boven