Fiesta Mais vruchtenbrood
Fiesta Mais vruchtenbrood
Ingrediënten
-
Voor 72 Fiesta Mais vruchtenbroden
-
10.000 gr Fiesta Panovite Mais*
-
800 gr gist
-
4.800 gr water
-
200 gr Maestro Wit ** * Mix met zout, mais, zonnebloempitten en specerijen voor meergranenbrood ** Broodverbetermiddel in poedervorm voor witbrood
-
6.000 gr vruchtenmelange
-
1.500 gr water
-
2.000 gr rozijnen
-
430 gr decoratie-mais
-
Voor 72 Fiesta Mais vruchtenbroden,
-
10.000 gr Fiesta Panovite Mais*,
-
800 gr gist,
-
4.800 gr water,
-
200 gr Maestro Wit ** * Mix met zout, mais, zonnebloempitten en specerijen voor meergranenbrood ** Broodverbetermiddel in poedervorm voor witbrood,
-
6.000 gr vruchtenmelange,
-
1.500 gr water,
-
2.000 gr rozijnen,
-
430 gr decoratie-mais
Bereiding
-
Was de vruchtenmelange, minimaal 4 – en maximaal 24 uur van te voren weken.
-
Vorm van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg. Kneed het deeg wat langer in de eerste versnelling voor een goede vochtopname. Werk direct de vulling door.
-
Deegtemperatuur 25 °CAfwegen 350 gramBol-puntrijs 25 minutenOpbollen en iets langrollen.
-
Rol het geheel door de Ovex Liquide en decoreer met decoratie-mais. Leg het vervolgens in bakblikken.
-
Narijs 60 minuten.Deksel op de blikken leggen en bakken.
-
Oventemperatuur 220 °C. Baktijd 35 minuten.
-
Bekijk ook andere recepten