Fiesta Mais vruchtenbrood

Ingrediënten

  • Voor 72 Fiesta Mais vruchtenbroden
  • 10.000 gr Fiesta Panovite Mais*
  • 800 gr gist
  • 4.800 gr water
  • 200 gr Maestro Wit ** * Mix met zout, mais, zonnebloempitten en specerijen voor meergranenbrood ** Broodverbetermiddel in poedervorm voor witbrood
  • 6.000 gr vruchtenmelange
  • 1.500 gr water
  • 2.000 gr rozijnen
  • 430 gr decoratie-mais
  • Voor 72 Fiesta Mais vruchtenbroden,
  • 10.000 gr Fiesta Panovite Mais*,
  • 800 gr gist,
  • 4.800 gr water,
  • 200 gr Maestro Wit ** * Mix met zout, mais, zonnebloempitten en specerijen voor meergranenbrood ** Broodverbetermiddel in poedervorm voor witbrood,
  • 6.000 gr vruchtenmelange,
  • 1.500 gr water,
  • 2.000 gr rozijnen,
  • 430 gr decoratie-mais

Bereiding

  • Was de vruchtenmelange, minimaal 4 – en maximaal 24 uur van te voren weken. 

  • Vorm van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg. Kneed het deeg wat langer in de eerste versnelling voor een goede vochtopname. Werk direct de vulling door.

  • Deegtemperatuur 25 °CAfwegen 350 gramBol-puntrijs 25 minutenOpbollen en iets langrollen.

  • Rol het geheel door de Ovex Liquide en decoreer met decoratie-mais. Leg het vervolgens in bakblikken.

  • Narijs 60 minuten.Deksel op de blikken leggen en bakken.

  • Oventemperatuur 220 °C. Baktijd 35 minuten.

Terug naar boven