Feta-breekbrood

Ingrediënten

  • Voor 85 stuks
  • 5 kg Panomix Multik. Donker
  • 5 kg bloem
  • 300 gr gist
  • 5,5 kg water
  • 12,8 kg kaasvulling met Feta en Quichexpress
  • 1 kg zonnebloempitten
  • Voor 85 stuks,
  • 5 kg Panomix Multik. Donker,
  • 5 kg bloem,
  • 300 gr gist,
  • 5,5 kg water,
  • 12,8 kg kaasvulling met Feta en Quichexpress,
  • 1 kg zonnebloempitten

Bereiding

  • Maak van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg. Kneed voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling.

  • Deegtemperatuur: 26°C. Afweeggewicht: 1200 gram

  • Verdeel het deeg en bol het op. Decoreer vervolgens het brood met zonnebloempitten. Plaats 6 bolletjes in een pie-plate van 14 x 20 cm. Halverwege de narijs drukt je de bolletjes in met een rolstok. Elk bolletje krijgt 25 gram kaasvulling. Na het vullen kun je de broodjes nog bestrooien met extra geraspte kaas. Laat het deeg 60 minuten narijzen.

  • Oventemperatuur: 220°C. Baktijd: 25 minuten

Terug naar boven