Dwarsgebakken Vruchtenbrood

Ingrediënten

  • Voor 30 stuks
  • 10.000 gr bloem
  • 1.000 gr gist
  • 200 gr bakkerszout
  • 5.200 gr water
  • 1.000 gr Cramix Goud
  • 1.500 gr Maestro Vruchten
  • 12.000 gr zuidvruchten
  • Voor 30 stuks,
  • 10.000 gr bloem,
  • 1.000 gr gist,
  • 200 gr bakkerszout,
  • 5.200 gr water,
  • 1.000 gr Cramix Goud,
  • 1.500 gr Maestro Vruchten,
  • 12.000 gr zuidvruchten

Bereiding

  • Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen. Cramix Goud toevoegen als het deeg in de kruim is. Direct de vulling doorwerken.

  • Deegtemperatuur 25°C. Afweeggewicht 1000 gram.

  • Bolrijs 25 minuten. 

  • Opmaken en in vieren delen. Vier deegstukjes dwars in een vloerbroodkoppel leggen. Strijken met Ovex Liquide of ei.

  • Narijs 60 minuten.

  • Oventemperatuur 230°C. Baktijd 40 minuten.

  • Na afkoeling snijden en per ca. 8 sneetjes verkopen

Terug naar boven