Kalfssaucijsjes
Ingrediënten
-
4 Kalfssaucijzen
-
1 eetlepel olijfolie
-
4 schijven verse ananas, in grove stukken gesneden
-
2 lente -uitjes, in stukken van 2 cm. gesneden
-
1 teentje knoflook, fijngehakt
-
1 eetlepel gekonfijte gember, in dunne plakjes gesneden
-
2 eetlepels oestersaus
-
zout en peper uit de molen
-
4 Kalfssaucijzen ,
-
1 eetlepel olijfolie ,
-
4 schijven verse ananas, in grove stukken gesneden ,
-
2 lente -uitjes, in stukken van 2 cm. gesneden,
-
1 teentje knoflook, fijngehakt ,
-
1 eetlepel gekonfijte gember, in dunne plakjes gesneden ,
-
2 eetlepels oestersaus ,
-
zout en peper uit de molen
Bereiding
-
Verwarm de olie in een pan met anti –aanbaklaag en bak hierin de saucijzen, rondom, mooi bruin en nèt gaar van binnen. Neem de saucijzen uit de pan en houd ze warm. Bak de ananas in de overgebleven olijfolie, voeg de knoflook en als laatste de lente –uitjes toe, bak dit even mee. Vermeng het geheel met de gember en oestersaus, breng met zout en peper op smaak en verwarm de saucijzen nog even in de saus. Lekker met: Witte rijst en in olie gebakken paksoi.
-
-
Bekijk ook andere recepten