Thaise Kip Curry
Ingrediënten
-
1300 gr Thaise Gele Currysaus (80058)
-
1000 gr Kipdijvlees
-
50 gr grillolie Galanga (07055)
-
40 gr Fruitige Kokosmix (02123)
-
30 gr Perfecto (04336)
-
Thaise roerbakgroenten (rode en gele paprika, sperzieboontjes, courgette, bloemkoolroosjes) Tip: Stel een groentemix samen die kleurt of past bij de Thaise Gele Currysaus.
-
1300 gr Thaise Gele Currysaus (80058),
-
1000 gr Kipdijvlees,
-
50 gr grillolie Galanga (07055),
-
40 gr Fruitige Kokosmix (02123),
-
30 gr Perfecto (04336),
-
Thaise roerbakgroenten (rode en gele paprika, sperzieboontjes, courgette, bloemkoolroosjes) Tip: Stel een groentemix samen die kleurt of past bij de Thaise Gele Currysaus.
Bereiding
-
Snijd de kip als poulet en meng met Fruitige Kokosmix en Perfecto. Maak vacuümzakjes van 1of 2 kilogram zo plat mogelijk. Gaar onder vacuüm gedurende 1 tot 1,5 uur op 80 tot 85°C.
-
Meng de kip met Fruitige Kokosmix en braad of grill op 180°C gedurende 40 tot 50 minuten.
-
Roerbak de groenten gedurende 10 minuten in de Grill Olie Galanga. Meng vervolgens het vlees met de saus en groenten tot de gewenste verhouding.
-
Ga uit van zo’n 200 gram vlees en saus en 200 gram groenten per persoon. Doe een gemakkelijk aanbod met gratis 150 gram rijst per persoon erbij.
-
Bekijk ook andere recepten