Bereidingswijze 1: Snijd het rundvlees als poulet en meng met Fruitige Kokosmix en Perfecto. Maak vacuümzakjes van 1of 2 kilogram zo plat mogelijk. Gaar onder vacuüm gedurende 6 tot 9 uur garen op 85°C.
Bereidingswijze 2: Meng het rundvlees met Fruitige Kokosmix en 200 gram Thaise Rode Currysaus en doe dit in een afgesloten schaal. Zet in de steamer en gaar gedurende 3 uur op 120°C met 100% stoom. Meng er na bereiding 30 gram Perfecto per kilogram door om het vocht te binden.
Roerbak de groenten gedurende 10 minuten en de aardappelen 20 minuten in de Grill Olie Galanga. Meng het vlees met de saus en groenten tot de gewenste verhouding.
Ga uit van zo’n 200 gram vlees en saus en 200 gram groenten per persoon. Doe een gemakkelijk aanbod met gratis 150 gram rijst per persoon erbij.