Kruid de procureur met de knoflookpeper en gaar in de steamer op 85ºC in 12 uur. Laat het geheel goed afkoelen en trek het vlees uit elkaar. Meng de ‘pulled pork’ met de Bistrosaus Salsa Di Nocci en de fijngesneden zongedroogde tomaatjes.
Maak een nette plak van de deksel bovenbil, strooi deze licht in met Knoflookpeper en beleg deze met de ‘pulled pork’. Rol het geheel op leg er wat tijm op en bind vast met een rolladetouw. Marineer de rollade met de Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt. Verkoop er een bakje Rodewijnsaus (08174K) bij.
De consument gaart de rollade in een voorverwarmde oven op 170ºC in circa 50-60 minuten (afhankelijk van de dikte van de rollade). Verwarm de rode wijnsaus en serveer deze bij de rollade.
“Maak er een mooi winters gerecht van met stoofpeertjes en spruitjes; daar ben ik zelf gek op. Serveer er Roseval-aardappeltjes met rozemarijn bij; die schaal zet je het laatste halfuur gewoon bij de rollade in de oven.”
Dit recept is gemaakt met de kruiden- en paneermixen van Epos.