Kip Ketjap ovenschaaltje

Ingrediënten

  • 3 stuks kipfilet
  • 15 champignons (gehalveerd)  
  • Lente-ui (ringen) naar smaak
  • 200 gram Snijdbare ketjapsaus 897502
  • 60 gram World Grill Indian mystery pure 463002    
  • 3 stuks kipfilet,
  • 15 champignons (gehalveerd)  ,
  • Lente-ui (ringen) naar smaak,
  • 200 gram Snijdbare ketjapsaus 897502,
  • 60 gram World Grill Indian mystery pure 463002    

Bereiding

  • Snijd elke kipfilet in drie stukken.

  • Marineer de kipfilet met de World Grill Indian mystery.

  • Snijd de snijdbare ketjapsaus in 12 plakjes.

  • Leg drie stukken gemarineerde kipfilet en vier plakjes Snijdbare ketjapsaus om en om in een sleetje.

  • Leg per Kip Ketjap ovenschaaltje vijf halve champignons tussen de kippendijen door.

  • Decoreer met lente-ui ringen. Gaar het Kip Ketjap ovenschaaltje af in een voorverwarmde oven van 160°C voor 20 minuten. 

Terug naar boven