Weeg eerst alle ingrediënten nauwkeurig af en zet ze gereed. Snijd het varkensvlees in smalle reepjes, schil de sjalotjes en courgette en snijd ze in heel kleine blokjes. Meng de reepjes varkensvlees met de pesto laat het even intrekken.
Bereid de risotto volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Daarna laten afkoelen en goed doorkoelen in de koelcel.
Verwarm de olie in een stoofpan (ca. 4 liter inhoud) en roerbak hierin de reepjes varkensvlees rondom bruin. Voeg de blokjes sjalot en de courgette toe en verwarm dit 30 minuten. Voeg gedurende de laatste vijf minuten de Parmezaanse kaas toe. Daarna laten afkoelen en goed doorkoelen in de koelcel.
Presenteer het varkensvleesgerecht in een zwarte schaal, breng daarnaast een schaal met de risotto. Presenteer ook in 2-vaks oven of magnetronbakjes. In het grootste vakje het varkensvleesgerecht; in het kleinste vakje de risotto.
Bakje in oven of magnetron verhitten volgens de gebruiksaanwijzing van de apparatuur. Of het gerecht op een bord verwarmen in een voorverwarmde oven van 80°C gedurende 30 minuten. Het product moet door en door verhit zijn.