Hollandse rijstschotel

Ingrediënten

  • 1000 gram rijst
  • 1000 gram kipfilet
  • 80 gram Meesterlijke kruidenolie Vermeer geel (07232DS)
  • 1000 gram paprika (geel, groen, rood)
  • 1000 gram courgette
  • 500 gram erwten (diepvries)
  • 300 gram sjalotjes
  • 2000 gram Deense Sandwichsaus ( 08035k)
  • 1000 gram rijst,
  • 1000 gram kipfilet,
  • 80 gram Meesterlijke kruidenolie Vermeer geel (07232DS),
  • 1000 gram paprika (geel, groen, rood),
  • 1000 gram courgette,
  • 500 gram erwten (diepvries),
  • 300 gram sjalotjes,
  • 2000 gram Deense Sandwichsaus ( 08035k)

Bereiding

  • Kook de rijst volgens recept op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes, marineer met de Meesterlijke Kruidenolie Vermeer en bak de kipblokjes gaar. Snijd de paprika en courgette in kleine blokjes en blancheer deze. Blancheer ook de erwten vanuit de diepvries gedurende 4 minuten. Fruit de sjalotjes.

  • Laat alle ingrediënten goed afkoelen en meng vervolgens met de Deense Sandwichsaus. Garneer de rijstschotel met tomaatjes en fijngesneden bosui.

Terug naar boven