Chinees Smoorvlees

Ingrediënten

  • 1000 gram runderstoofvlees
  • 5 gram Colorozozout (04073K)
  • 30 gram Chinese Roaststeak (01066K)
  • 30 gram Perfecto (04336K)
  • 300 gram Gele en rode paprika stukjes
  • 300 gram sperzieboontjes
  • Grillolie Galanga (07055K)
  • Maaltijdsaus Hoisin (08968K)
  • taugé
  • 1000 gram runderstoofvlees,
  • 5 gram Colorozozout (04073K),
  • 30 gram Chinese Roaststeak (01066K),
  • 30 gram Perfecto (04336K),
  • 300 gram Gele en rode paprika stukjes,
  • 300 gram sperzieboontjes,
  • Grillolie Galanga (07055K),
  • Maaltijdsaus Hoisin (08968K),
  • taugé

Bereiding

  • Snijd de runderstoofvlees in blokjes of als lapjes en meng met de Colorozozout, de Chinese Roaststeak en de Perfecto. Wel het geheel vacuüm op 85⁰C in circa 10-12 uur. Snijd de paprika in stukjes en blancheer deze en de sperziebonen. Meng vervolgens met de Grillolie Galanga. Meng het vlees, de groente en de Maaltijdsaus Hoisin met elkaar. Garneer met geblancheerde taugé.

  • Lekker met tagliatella of mie. 

Terug naar boven