Boeren stoofpot

Ingrediënten

  • 1 kilogram gegaarde runderpoulet (sous vide gegaard)
  • 1 kilogram aardappel schijfjes gegaard
  • 1500 gram wortel-spruitjes-paprika-rode ui
  • 1500 gram Goulash saus (08066)
  •   Poesta decoratiemix (02280)
  •   Ringetjes verse bosui
  • 1 kilogram gegaarde runderpoulet (sous vide gegaard),
  • 1 kilogram aardappel schijfjes gegaard,
  • 1500 gram wortel-spruitjes-paprika-rode ui,
  • 1500 gram Goulash saus (08066),
  •   Poesta decoratiemix (02280),
  •   Ringetjes verse bosui

Bereiding

  • Gaar de groenten beetgaar in de steamer.Koel de gegaarde groenten goed terug en vermeng daarna met alle resterende ingrediënten. Verdeel in een grote ovenschaal of in 1 of 2 persoons ready to cook bakjes en garneer met geraspte kaas. Gratineer gedurende 5 minuten in de oven op 220°C totdat de kaas gesmolten is. Bestrooi na het bakken met wat poesta decoratiemix en verse bosui ringetjes.

  • Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 130°C gedurende 30 minuten. Of 5 minuten in de magnetron op 800 Watt.

Terug naar boven