Ajam Peking

Ingrediënten

  • 1000 gr kippendijen
  • 800 gr Chinese wokgroenten; prei, wortel, paprika, bosui
  • 60 gr Chinese Roaststeakgekruid (01066K)
  • 30 gr Perfecto (04336K)
  • 1000 gr Pekingsaus (80050K)
  • 1000 gr kippendijen,
  • 800 gr Chinese wokgroenten; prei, wortel, paprika, bosui,
  • 60 gr Chinese Roaststeakgekruid (01066K),
  • 30 gr Perfecto (04336K),
  • 1000 gr Pekingsaus (80050K)

Benodigheden

  • Vacuümzak

Bereiding

  • Snijd de dijen in stukjes en kruid deze met de Chinese Roaststeakgekruid en Perfecto. Meng de groenten en de Pekingsaus door het geheel. Vacumeer het mengsel in een grote vacuümzak en druk deze mooi plat. Steamer voorverwarmen op 85 graden 100% stoom. Gaar het geheel 30 tot 35 minuten. Afkoelen onder koud stromend water.

  • Verwarm het gerecht in de magnetron gedurende 3 minuten.Verkoop er Gekruide Rijst (09090K) bij.

Terug naar boven